Diada de Catalunya

When

23/09/2017    
18:30 - 23:00

Where

Ostal d'Occitània
11 rue Malcousinat, Toulouse

Event Type

Map Unavailable
Benvolguts socis,
Aquest any celebrarem la Diada de Catalunya el dia 23 de setembre, com cada any a l’Ostal d’Ociitània, 11 rue Malcousinat a Tolosa (metro Esquirol).
La festa començarà a les 6:30 amb un concert d’havaneres del grup Cabotatge, acompanyat d’un cremat. El concert és obert a tothom.
Després del concert, de 8 a 11 del vespre, hi haurà un sopar en col·laboració amb La Topina, el bar occità de l’Ostal, i un karaoke en català a la sala Perbòsc.
Si voleu venir al sopar cal inscriure’s abans del 18 de setembre a l’enllaç següent (només cal posar nom i cognom, clicar al símbol verd per dir que podeu i “desar”):
La sala té capacitat per a unes 40 persones, és a dir que si mireu el total d’inscrits i ja n’hi ha 40 és que no hi ha més places.
El preu del sopar és de 16,50 euros. Es tracta del menú complet:
– amanida i tapes : hummus, paté d’olives, rostes d’ànec (rillettes), paté, coppa, pa amb tomàquet, salsitxa de Tolosa
– postres : meló, síndria i fénétra
– beguda : vi, suc de poma i aigua, i cafè
Us hi esperem!
Amicalment,
La Junta del Casal

Chers adhérents,
 
Cette année nous fêterons la Diada de Catalogne le 23 septembre. Comme tous les ans, elle aura lieu à l’Ostal d’Occitània, 11 rue Malcousinat (métro Esquirol).
 
La fête commencera à 18 h 30 avec un concert d’”havaneres” du groupe Cabotatge, accompagné d’un rhum “cremat”. Le concert est ouvert à tous.
 
Après le concert, de 20 h à 23 h, nous vous proposons un dîner en partenariat avec le bar à tapas occitan la Topina et un karaoké en catalan, le tout dans la salle Perbòsc, toujours à l’Ostal.
 
Pour le repas, il faut s’inscrire avant le 18 septembre sur le lien suivant (indiquez vos nom et prénom, cliquez sur le symbole vert et enregistrez) : 
 
 
La capacité de la salle est de 40 personnes : si vous voyez que le nombre d’inscrits est de 40, il n’y a plus de places disponibles.
 
Le prix du repas est de 16,50 euros, il s’agit de la formule complète :
 
– salade et tapas : hoummous, tapenade, rillettes, pâté, coppa, “pa amb tomàquet”, saucisse de Toulouse
– dessert : melon, pastèque et fénétra
– boissons : vin, jus de pomme, eau, et café
 
Venez nombreux !
 
Amitiés,
 
Le bureau du Casal