Biblioteca

La biblioteca del casal té un fons d’uns 1000 llibres en català. N’hi ha d’infantils, novel.les, assajos, enciclopèdies, diccionaris, obres de teatre i revistes. Aquest fons, s’ha anat formant gràcies a les donacions de membres del casal, la Generalitat, editorials, i d’algunes compres.

Els horaris d’obertura de la biblioteca seran, principalment durant les classes de català (dilluns, dimarts i dijous de 19h a 20’30h i dimecres de 17’30h a 19h ), i esporàdicament quan es programin altres activitats.

Per agafar un llibre en préstec, seguiu el protocol següent:

  1. Escolliu el(s) llibre(s). Si el llibre que busqueu no hi és, envieu un email a bibliocasaltolosa@gmail.com. Per raons de conservació, no agafeu llibres de la prestatgeria ‘Fora de préstec’
  2. Apunteu les informacions a la llibreta de préstec. Si fa més d’un mes i mig que teniu el llibre, escriviu a bibliocasal@gmail.com. Altres persones poden estar interessades en llegir-lo.
  3. Per tornar el(s) llibre(s), deixeu-lo(s) a la prestatgeria amb rètol ‘Retorn’.

Per qualsevol dubte, envieu un mail a bibliocasaltolosa@gmail.com.

Més avall trobareu una llista d’alguns dels llibres de la biblioteca.

A més a més, ens complau anunciar que la universitat de Toulouse Jean-Jaurès, posseeix un fons important de llibres en català a consultar lliurement. Trobareu més informació a l’enllaç següent: https://bibliotheques.univ-tlse2.fr/accueil-bibliotheques/vos-disciplines/arts-lettres-langues-philosophie/bibliotheques-espagnol-catalan

Llista de novel.les

Llista de novel.les disponibles a la biblioteca

Generated by wpDataTables