Classes de Català 2024 – 2025

Apreneu una nova llengua!

Portes obertes al Casal de l’11 al 14 de setembre de 15h30 a 19h30 !

El Casal Català de Tolosa de Llenguadoc organitza cursos de llengua catalana a partir de la primera setmana d’octubre, durant 31 setmanes, tret de les vacances escolars.
Proposem dues fórmules: classes presencials i classes a distància.

El preu anual de les classes és de 195 € (+ cotització a l’associació) o 135 € (+ cotització a l’associació) per estudiants, desocupats o parelles.

Trobareu les tarifes de l’adhesió a l’associació a la pàgina Com fer-se soci?

Classes presencials

Les classes tenen lloc a la seu del Casal, 7 rue des Novars, 31300 Toulouse.

DiaNivellHorari
DillunsBàsic (A2)19:00 – 20:30
DimartsIntermedi (B2)19:00 – 20:30
DimecresCurs de conversa obert a tothom17:30 – 19:00
DimecresInicial (A1)19:00 – 20:30
DijousElemental (B1)19:00 – 20:30

L’obertura de cada nivell est supervisat a un nombre mínim de 7 alumnes. Si aquest nombre no s’assoleix, es proposarà una solució adaptada a cada alumne en funció del seu nivell.

Classes a distància

Les classes tenen lloc en videoconferència a través de la plataforma Zoom. Els cursos tindran lloc a partir de 6 alumnes per nivell.

DiaNivellHorari
Falta concretarElemental (B1)Falta concretar
Falta concretarIntermedi (B2)Falta concretar
Falta concretarIniciació (A1)Falta concretar
Falta concretarBàsic (A2)Falta concretar

L’obertura de cada nivell est supervisat a un nombre mínim de 6 alumnes. Si aquest nombre no s’assoleix, es proposarà una solució adaptada a cada alumne en funció del seu nivell.

Inscripcions 

Per inscriure-us, completeu el formulari següent: Formulari d’inscripció

Per ajudar a organitzar els grups, us preguem que us inscriviu com més aviat millor (a partir de primers de juliol) a partir del formulari. Ens posarem en contacte amb vosaltres a principis de setembre per confirmar-vos les inscripcions i indicar-vos les modalitats de pagament.


Altres formacions de català a Tolosa

Classes a distància en autonomia de la universitat de Toulouse II Jean Jaurès

El partenariat entre el Casal Català i la universitat ofereix la possibilitat als estudiants inscrits al Service d’Enseignement à Distance (SED) de català a Tolosa o al voltant de la ciutat de trobar-se diversos cops per semestre amb el seu professor en contrapartida de la inscripció de l’alumne al Casal (15 €).

L’ensenyament a distància no es tracta d’un curs en línia. Es tracta de donar material d’ensenyament i proposar un seguiment a l’alumne. Aquest últim tindrà un seguit de tasques i treballs escrits a efectuar durant l’any. Aquest partenariat amb el Casal permet als estudiants de practicar més aviat la conversa amb el professor i permetre que l’alumne pugui participar en les diferents activitats del Casal.

Oferta de formació SED en català: llicenciatura (civilització, història, art, literatura…) i curs en opció (A1, A2, B1, B2, C1)

Més informació: https://sed.univ-tlse2.fr/medias/fichier/catalan-2022-2023_1655726053907-pdf?ID_FICHE=259007&INLINE=FALSE

Inscripcions: https://sed.univ-tlse2.fr/accueil-sed/linscription-au-sed