Calçotada popular

When

20/03/2022    
Tot el dia

Event Type

Benvolguts socis,

Aquest any el Casal Català torna organitzar la Calçotada el proper diumenge 20 de març à la platja du Lac de Braguessou, 22, Chem. de Perruquet, 31790 Saint-Jory
El preu és de 20 euros pels socis, i de 23 euros pels no socis. Els nens no paguen. El preu del menú inclou 10 calçots i la seva salsa, 2 salsitxes i 2 costelles de xai, pa amb tomàquet, patates d’aperitiu, aigua, vi, postres i tot allò necessari per tenir el plat a taula.
L’enllaç següent permet de pagar en linia al mateix temps que feu la reserva. El Casal no acepta ni xecs, ni transferències per aquest esdeveniment:
Heu d’indicar el nombre de persones que veniu. Recordeu que les persones que no son sòcies del Casal (que no han pagat la quota aquest any) han de pagar un suplement de 3 euros.
No es contemplaran les baixes i tancarem l’esdeveniment a 45 adults.

Si teniu qualsevol dubte, envieu-nos un correu.

Amicalment,

Comissió calçotada

==========================================================

Chers adhérents,

Cette année le Casal Català organise la Calçotada le dimanche 20 mars à la plage du Lac de Braguessou, 22, Chem. de Perruquet, 31790 Saint-Jory

 

Adresse Google Maps

Le prix est de 20 euros pour les adhérents et 23 euros pour les non adhérents. Les enfants ne payent pas. Le prix du menu comprend 10 “calçots”, 2 saucisses et deux côtelettes d’agneau, du pain avec de la tomate, des chips, de l’ eau, du vin, du dessert et tout ce qu’il faut pour manger.

 
Le lien suivant permet l’inscription et le paiement en ligne. Pour cet événement nous n’acceptons ni chèques ni virements.
 
 
Veuillez indiquer le nombre de personnes présentes à l’événement. Ceux qui ne sont pas adhérents du Casal (qui n’ont pas payé la cotisation cette année), doivent payer un supplément de 3 euros.
 
Le retrait de l’inscription ne sera pas possible et le nombre de places est limité à 45 adultes.
 
Pour toute question, vous pouvez nous envoyer un mail au Casal.


Bien cordialement,

Comissió calçotada