El blog de l’Esplai

Dissabte 11 de febrer de 2023 (sessió dels grans):
Bona tarda, ahir a l’esplai vam fer rotllana, un espai on cada infant pot explicar el que més ha gaudit de la setmana o del mateix dia🎊. Vam fer el joc dels bancs (tot el grup s’ha d’ordenar en funció de l’alçada, l’edat o el color dels ulls), però l’espai és petit per tant han de vetllar de posar-se en ordre sense que ningú caigui a la “lava”🌋. Vam llegir el conte dels músics de Bremen📗. En parelles o individual havien de dibuixar una part de la historia🎨 i després vam juntar tots els dibuixos per fer el conte il.lustrat. L’últim joc va ser l’aranya🕷️🕸️.
 
Dissabte 11 de febrer de 2023 (sessió dels petits):
Bona tarda, ahir a l’esplai vam fer rotllana, un espai on cada infant pot explicar el que més ha gaudit de la setmana o del mateix dia🎊. Vam explicar a les companyes i companys que no hi eren l’últim dia, el joc de les cadires cooperatives🪑🪑. Vam llegir el conte dels músics de Bremen📗. En parelles o individual havien de dibuixar una part de la història 🎨 i després vam juntar tots els dibuixos per fer el conte il.lustrat. L’últim joc va ser “al limbo” 🥳.
 
Dissabte 28 de gener de 2023 (sessió dels grans i dels petits):
Bon dia✨
Ahir a l’esplai vam fer una activitat de cuina! Primer de tot vam començar, com sempre, explicant-nos com havia anat la setmana. Després vam decorar cadascú el seu tall de pastís lliurement i li vam posar un nom.🧁 Vam fer el joc de les cadires cooperatives que va anar super bé, és tracta d’una variant del joc on tothom juga en equip i hem d’intentar que ningú quedi fora de les cadires en parar la música.🪑🪑 Finalment vam repartir els premis amb millors decoracions i els noms més originals!!🌻
 
Dissabte 21 de gener de 2023 (sessió dels grans):
Bon dia famílies, ahir a l’esplai vam fer el joc de les cues 🏃🏼‍♀️🏃🏻‍♂️. Vam jugar a endevinar animals (com de difícil és imitar una gamba🤭). Vam explicar-nos les vacances de Nadal. Vam fer una gimcana que consistia en diferents proves (bufar una pilota amb l’ajuda d’una canyeta i transportar-la d’un lloc a un altre⚾, jocs en equip com endevinar que ens dibuixaven a l’esquena i dibuixar-ho exactament igual a la nostra companya o company🖌️). Finalment, vam fer joc lliure i van decidir jugar a fet i amagar 🥳 
 
     
 
Dissabte 14 de gener de 2023 (sessió dels petits):
Bon dia famílies, a l’esplai vam fer jocs d’equip com el de la màrfega màgica (consisteix a transportar, entre totes i tots, una pilota sobre una manta). Vam explicar-nos les vacances de Nadal. Vam llegir el conte 📖“La vida dóna moltes voltes”📖 de Miguel Gallardo i Victoria Bermejo, per aprendre que cadascú té alguna habilitat i vam explicar-nos allò que tenim facilitat per a fer. Vam fer dibuixos de temàtica lliure🖌️. Vam muntar un autobús🚌 i vam escriure el nom de les parades. Al final va ser joc lliure, escoltant música🎸 i fent cabanes.