Activitats 2024

Els Jocs Olímpics també arriben al Casal

El passat diumenge 23 de juny el Casal Català va celebrar els seus primers Jocs Olímpics familiars! L’equip de les Llimones, els Supers, els Cocodrils i els Barrufets, animats amb els seus crits de guerra, van donar-ho tot durant tot el matí. La Júlia Pujol, una de les nostres monitores de l’esplai ens va fer enfrontar en tota mena de proves: curses, beisbol, relleus, acrobàcies, figures a terra, mimica, jocs de correr…

Els nens i nenes van participar-hi activament i van rebre tots un premi ben refrescant. Pels pares i mares va ser un retorn a la infància i tots plegats vam poder compartir un vermut per recuperar forces.

Amb aquest moment convivial i de cohesió familiar acomiadem el curs 2023-2024 i us desitgem un molt bon estiu. Esperem veure’us l’any que ve!