Activitats 2024

Sopar de Sant Jordi

Dissabte 20 d’abril a partir de les 7 i mitja de la tarda celebrarem la Diada de Sant Jordi a la Salle Limayrac, rue Xavier Darasse, 31500 Toulouse al voltant d’un àpat amb balls diversos i jocs culturals.

El tema del sopar d’aquest any serà Pau Casals i Prada de Conflent ! Comptarem amb la presència dels nostres amics del Casal del Conflent que ens presentaran les seves activitats.
 
En el decurs de la festa es lliuraran als guanyadors els premis Sant Jordi de narració del Casal. Us recordem que podeu participar a la 16a edició del concurs de narrativa de Sant Jordi del Casal Català. Esperem amb impaciència els vostres textos!

El preu del sopar és de 22 €, i aquest és el menú (contacteu-nos si voleu un menú vegetarià):
  •     Sangria, olives i patates
  •     Vaset de ricotta, crema de pebrots i gambes
  •     Filet de porc i faves amb xoriço
  •     Formatge
  •     Pastís de taronja i canyella
  •     Vi, cava i cafè
Així doncs, per inscriure-us al sopar de Sant Jordi, només cal seguir aquest enllaç https://www.helloasso.com/associations/casal-catala-de-toulouse/evenements/sopar-de-sant-jordi-2024 o pagar amb xec amb la Maria Gamisans o en Jordi Trescases.