Activitats 2023General

Conferència-presentació llibre “Une vie de rugby”

El dijous 26 d’octubre de 2023, a les 7 de la tarda al Casal Català de Tolosa, tindrem el plaer de donar la benvinguda al Pierre AYLAGAS, avui elegit “retirat” de la «República Francesa», que es dedica a tornar-se a la seva vida anterior, la del Rugbi, participant en un escrit titulat “Una vida de Rugbi“. Serà acompanyat del seu Editor instal·lat en terra catalana: “Balzac Éditeur”.
En aquest llibre, relata el seu amor, la seva lleialtat i el seu compromís amb el Rugbi, un esport tan estimat pels catalans (que sigui joc a XIII o a XV), una vida de rugbi de jugador a educador, d’entrenador a àrbitre, d’assessor tècnic a espectador i seguidor; va ser entrenador de “L’Étoile Sportive Catalane Argelésienne”, de les seleccions del Rosselló, i després la selecció universitària francesa, campió del món l’any ! En la seva feina, mira amb plaer totes aquestes dècades dedicades a l’esport preferit dels catalans i dels seus practicants, redescobrint amb alegria i, de vegades, emoció, certs moments destacats d’aquest llarg compromís.
A la vigília de la nostra final de la Copa del Món de Rugbi, una oportunitat per a nosaltres, catalans de la ciutat del “Stade Toulousain” de donar la benvinguda a aquest gran especialista en pilota ovalada!