Activitats 2023General

Sopar de Sant Jordi 2023

Dissabte 22 d’abril a partir de les 7 de la tarda vam celebrar com cada any la Diada de Sant Jordi, aquest any a la magnífica sala Limayrac. Erem nombrosos aquest any, perquè no menys de 100 persones es van apuntar al sopar.

El tema del sopar d’aquest any era el vestuari tradicional català i vam comptar amb la presència excepcional d’un grup de bastoners de Sant Jaume dels Domenys! Ens van oferir un espectacle remarcable que era una novetat per molts dels nostres socis. El taller que van oferir al grup infantil abans del sopar va ser dels més entretinguts també.

En el decurs de la festa vam lliure als guanyadors els premis Sant Jordi de narració del Casal. Felicitats a la Maria Clàudia Font, la gran guanyadora d’aquest any!

Fins l’any que ve!