Activitats 2017

Panellets i castanyes per als més petits del Casal

Per segon any consecutiu el Casal Català va celebrar la festa popular més destacada de la tardor: la Castanyada.

El diumenge 12 de novembre 14 nenes i nens d’entre 1 i 7 anys, acompanyats dels seus pares i mares, van participar en el taller de panellets organitzat per la Comissió Infantil del Casal Català. A més, van rebre la visita de la castanyera que, com mana la tradició, els va portar castanyes torrades. Els petits xefs també van poder degustar els panellets d’ametlles, pinyons, coco o xocolata que ells mateixos havien preparat, mentre els adults gaudien de la beguda típica d’aquesta festa popular: el moscatell.

La Castanyada forma part de les activitats infantils organitzades pel Casal Català per tal de donar a conèixer als més petits dels tradicions i festes populars catalanes, així com per permetre’ls participar en activitats lúdiques que tinguin el català com a llengua vehicular. Actualment la Comissió infantil del Casal ja està preparant la propera activitat: el dissabte 16 de desembre tots aquells nens i nenes que ho desitgin podran venir a fer cagar el tió amb nosaltres.