General

Nou servei de Whatsapp per tenir-vos informats

Ens complau anunciar el llançament d’un nou servei de WhatsApp exclusiu per als socis del Casal Català de Tolosa. Aquest servei ha estat creat amb l’objectiu de millorar la comunicació entre els membres del casal, així com per mantenir-vos informats sobre totes les activitats i novetats de la nostra comunitat.

Què ofereix el nou servei de WhatsApp?

Informació Actualitzada: Rebreu notificacions en temps real sobre les activitats, esdeveniments i reunions del Casal Català. Mai més us perdreu una conferència, taller o festa!

Com us podeu inscriure?

Inscriure-s’hi és molt senzill! Només heu de clicar l’enllaç següent:

https://chat.whatsapp.com/IS6EfZQx6fRCYGHxDttOEM

Beneficis per als Socis

Aquest nou servei és una manera més d’apropar-nos a vosaltres i de construir una comunitat més forta i unida. Volem que tots els socis se sentin informats i involucrats en les activitats del casal.

Compromís amb la Privacitat

Ens prenem molt seriosament la vostra privacitat. El vostre número de telèfon serà utilitzat exclusivament per a la comunicació oficial del Casal Català i no serà compartit amb tercers.

Ens emociona molt poder oferir-vos aquest nou servei i esperem que us sigui molt útil. Us animem a inscriure-us i a participar activament en la vida del Casal Català.

Si teniu qualsevol dubte o necessiteu més informació, no dubteu a contactar-nos. Estem aquí per a vosaltres!

Gràcies per formar part de la nostra comunitat. Ens veiem al WhatsApp!

Atentament,
L’Equip del Casal Català