Teatre “El retaule del flautista”

Map Unavailable

Data/Hora
Date(s) - 08/03/2018
20:30 - 22:30

Localització
Instituto Cervantes

Categories


{:ct}

Benvolguts socis i amics,
Us convidem el dijous 8 de març a les 8:30 del vespre a l’Institut Cervantes a l’obra de teatre del Grup de Teatre del Casal: “El retaule del flautista.”
Adreça : 31 Rue des Chalets, 31000 Toulouse.
El retaule del flautista de Jordi Teixidor és una farsa teatral que comparteix amb el conte tradicional d’El flautista d’Hamelín l’època i l’espai, la causa del conflicte i la seva possible resolució. A més, però, l’obra critica la corrupció del poder i propugna la participació i la solidaritat ciutadana per resoldre les calamitats col·lectives. Un text que ens serveix per a comprendre l’Edat Mitjana, els anys 1960 a Catalunya… sense deixar de ser força actual.
Obra interpretada en català, sobretitulada al francès.
Entrada lliure i gratuïta. Participació lliure per qui vulgui.
Us hi esperem!
Grup de Teatre del Casal Català de Tolosa de Llenguadoc

{:}{:fr}

Chers adhérents, chers amis,
Nous vous invitons jeudi 8 mars à 20h30 à l’Institut Cervantes voir la pièce de théêtre du Groupe de Théâtre du Casal: “El retaule del flautista”.
Adresse : 31 Rue des Chalets, 31000 Toulouse.
El retaule del flautista de Jordi Teixidor est une farce théâtrale qui a en commun avec le conte traditionnel Le Joueur de flûte de Hamelin l’époque et l’espace, la cause du conflit et sa possible solution. Mais au-delà de ces similitudes, l’oeuvre critique la corruption du pouvoir et défend la participation et la solidarité citoyenne pour résoudre les tourmentes collectives. Un texte qui nous permet de comprendre le Moyen-Âge, les années 1960 en Catalogne… tout en étant ancré dans l’actualité.
Pièce interprétée en catalan, surtitrée en français. 
 
Entrée libre et gratuite. Participation libre pour ceux qui le souhaitent.
 
Venez nombreux !
Grup de Teatre del Casal Català de Tolosa de Llenguadoc

{:}