Esport a l’Aire Lliure

T’agradaria sortir de la ciutat per fer una activitat esportiva en un entorn natural? El Casal disposa d’una comissió d’Activitats a l’Aire Lliure i et proposa aprofitar les moltes zones naturals que hi ha als voltants de Toulouse per anar-hi a fer muntanya, senderisme, bicicleta (vies verdes), caiac, raquetes, esquí… O qualsevol proposta que ens feu arribar.

A sota hi ha llistades les sortides que proposem. Si n’hi ha alguna a la que vols venir, siusplau segueix l’enllaç per inscriure’t i ajudar-nos a gestionar la logística. El desplaçament es farà en cotxes particulars per defecte. La setmana anterior a la sortida s’enviarà un email als participants per comunicar els detalls, el preu (que s’haurà de pagar en metàl·lic el mateix dia de la sortida) i posar d’acord els conductors.

Per més informació o qualsevol dubte ens pots contactar a l’adreça esal.casalcatalatolosa@gmail.com.

T’hi esperem!

 

Llista de sortides previstes

 

17 juny / Barranquisme a les Gorges de Galamús

Les gorges de Galamús, entre el país Català i el país Catar, són un paratge natural classificat i protegit. El seu relleu particular, amb les seves parets de pedra calcària de 500m de profunditat, us sorprendrà. Farem barranquisme nivell principiant, obert a tots els públics, amb experiència o sense en aquest tipus d’activitat. La idea és disfrutar de l’entorn i compartir les sensacions d’aquesta activitat esportiva.

Enllaç inscripció

 

13-16 juliol / Tour del Mont-Valier

El Tour del Mont-Valier és una ruta d’alta muntanya entre els Pirineus de l’Arieja i el Pallars Sobirà català. Normalment són 6 les etapes proposades, però nosaltres escurçarem l’itinerari per fer una ruta de 4 dies. Dormirem als refugis següents: Ferme de Rouze, Refugi del Fornet, Refuge des Estagnous. Més endavant us proporcionarem més informació del recorregut i la logística, mentrestant podeu consultar aquest enllaç de la ruta oficial.

Enllaç inscripció

 

6 agost / “Pujada” al Port de Salau

La gran festa de l’amistat occitano-catalana!

El diumenge 6 d’agost es farà la 35 Pujada al Port de Salau (2100m), a partir del poble de Salau per la part occitana (1100m de desnivell) i a partir d’Alòs d’Isil per la part catalana (700m de desnivell). Un cop a dalt es fan actes de germanor, intercanvis de productes, danses i música. La festa per la llengua i l’amistat occitano-catalana en un entorn únic i inoblidable!

Enllaç inscripció

 

23-24 setembre / Lanós i el refugi d’EDF

Pel setembre us proposem una sortida de cap de setmana a un refugi de l’EDF. Es tracta d’un refugi molt ben equipat; amb cuina i aigua corrent (fotos). Pujarem dissabte 380m fins al llac de Lanós (on es troba el refugi a 2130m d’alçada) i tindrem la tarda per improvitzar una caminada, jocs de taula, o simplement descansar. Per sopar farem una barbacoa com a sopar comunitari. Opcionalment, diumenge farem el Carlit (2921m) abans de baixar i tornar als cotxes. Més endavant us proporcionarem més informació.

Enllaç inscripció

 

15 octubre / Bici al Canal de la Rigole

La Rigole de la Plaine és un canal que alimenta el Canal du Midi des del llac de Sant Ferréol. Són 37km que farem d’anada i tornada (pels que vulguin). Segurament llogarem una furgoneta per poder portar les bicis fins al punt de sortida. Més endavant us proporcionarem més informació.

Enllaç inscripció


Llista de sortides passades
  • 7 GENER / Cordes sur Ciel
  • 18 FEBRER / Raquetes i Termes
  • 18 MARÇ / Roques de Sidobre