Classes de Català

Apreneu una nova llengua!

El Casal Català de Tolosa de Llenguadoc organitza cursos de llengua catalana a partir de la primera setmana d’octubre fins al 30 de juny.

Aquest any proposem dues fórmules: curs presencial i curs a distància

La preu de les classes en formula presencial o a distància és de 165 euros per tot l’any (135€ de curs + 30€ de cotització a l’associació)

Classes presencials

Les classes tenen lloc a la seu del Casal 7 rue des Novars 31300 Toulouse.

DiaNivellHorari
DimartsIniciació (A1)19:00 – 20:30
DillunsElemental (A2)17:00 – 18:30
DimecresCurs de conversa obert a tothom18:30 – 20:00

Classes a distància

Les classes tenen lloc en videoconferència a través de la plataforma Zoom. Els cursos tindran lloc a partir de 4 alumnes per nivell.

DiaNivellHorari
DillunsIniciació (A1)18:30 – 20:00
DimartsElemental (A2)18:30 – 20:00

Mesures sanitàries

Aquest any volem prioritzar la seguretat dels alumnes i de la professora. Per això volem imposar noves mesures de distanciació física entre alumnes i noves mesures d’higiene.


Altres formacions de Català a Tolosa

Classes a distància en autonomia de la universitat de Toulouse II Jean Jaurès

El partenariat entre el Casal Català i la universitat ofereix la possibilitat als estudiants inscrits al Service d’Enseignement à Distance (SED) de català a Toulouse o al voltant de la ciutat de trobar-se diversos cops per semestre amb el seu professor en contrapartida de la inscripció de l’alumne al Casal (15 €).

L’ensenyament a distància no es tracta d’un curs en línia. Es tracta de donar material d’ensenyament i proposar un seguiment a l’alumne. Aquest últim tindrà un seguit de tasques i treballs escrits a efectuar durant l’any. Aquest partenariat amb el Casal permet als estudiants de practicar més aviat la conversa amb el professor i permetre que l’alumne pugui participar en les diferents activitats del Casal.

Oferta de formació SED en català : llicenciatura (civilització, història, art, literatura…) i curs en opció (A1, A2, B1, B2, C1)

Més inormació: https://sed.univ-tlse2.fr/medias/fichier/catalan_1625640193381-pdf?ID_FICHE=259007&INLINE=FALSE

Inscripcions: https://sed.univ-tlse2.fr/accueil-sed/linscription-au-sed