Activitats 2017

Dissabte 14 d’octubre Ruta turística per Tolosa – Tolosa Republicana

El passat 14 d’octubre, diversos socis del Casal van poder gaudir del Tour Toulouse Republicana.

Aquesta visita guiada de dues hores de durada per la ciutat de Tolosa, recorre diferents indrets emblemàtics de la ciutat que estan íntimament relacionats amb l’exili republicà. Entre d’altres llocs, el tour ens va dur a visitar l’Hospital Varsòvia, el Quai de l’exili, la Borsa del Treball i un llarg etcètera.

La persona que s’encarega de la visita és l’Elisa, una barcelonina afincada a França des de ja fa més de 4 anys, que va tenir l’amabilitat de fer-nos una visita privada, diguem-ne, i exclusivament en català.

L’activitat va ser tot un èxit i tothom en va quedar molt content!

Per més informació visiteu: Toulouse republicana

Comissió Comunicació