Activitats 2017

Divendres 20 i dissabte 21 d’octubre Congrés de l’Associació Francesa de Catalanistes

Els passats 20 i 21 d’octubre va tenir lloc a Tolosa el VIIIè Congrès de l’Associació Francesa de Catalanistes, un congrés que es realitza cada dos anys.

Sota el títol La présence catalane à l’étranger, el Congrés va acollir ponents d’arreu dels Països Catalans. Entre els diversos conferenciants també hi va haver la nostra Presidenta, l’Estel Llansana, i el responsable de la Comissió Arxiu, en Roc Maymó. Ambdós va participar, en nom del Casal, en una taula rodona sobre la presència catalana a Tolosa de Llenguadoc, en la qual també hi  van participar en Jean-François Laffont, de Convergència Occitana, i l’Alba Paz, de Cinespaña.

La participació en el congrés va permetre donar a conèixer el Casal a molta gent d’arreu així com poder informar de les diferents activitats que es fan regularment i fins i tot, algunes com l’Aplec, de manera històrica.