Activitats 2022

Balanç de l’any de l’Esplai i inscripcions pel nou curs

L’any escolar s’acaba i s’ha de fer balanç. Respecte a l’Esplai, s’ha de dir que ha estat tot un èxit per aquesta primera edició. Les famílies han expressat el seu contentament amb aquesta experiència i molts nens tenen ganes de repetir l’experiència pel nou curs.

Els responsables de l’activitat estem molt contents del treball efectuat per les monitores durant l’any, tant en l’esplai com en les activitats efectuades durant tot l’any.

Pel nou curs ja tenim el nou equip de treball format: una monitora que continua la tasca d’aquest curs que s’acaba i una nova que substitueix un membre de l’equip que torna a Catalunya per acabar els estudis. 

Teniu més informació i les inscripcions pel nou curs a l’enllaç següent: 

http://www.casalcatalatolosa.cat/esplai/