Activitats 2018

Carnaval Sardanista – Dissabte 4 febrer

El passat diumenge 4 de febrer es va celebrar el Carnaval Groc de Toulouse, a la sala Lapujade. Aquesta activitat va estar organitzada conjuntament pel grup de sardanes dels diumenges i la Comissió infantil. Va ser doncs, un acte intergeneracional on tothom es va divertir.

El lema del Carnaval, el color groc, va servir per trobar disfresses ben originals de personatges com els minions, un mecànic, un tigre, unes llimones, etc. Tot i que qualsevol toc de color groc servia per participar en aquesta ocasió. La ballada de sardanes i altres danses tradicionals va començar a les 10.30. Grans i petits van dansar plegats un bon munt de cançons guiats per la Maria Gamisans. Cap a les 12h es va poder degustar una bona xocolata i menjar magdalenes, per recuperar forces.

L’acte va acabar cap a les 13h. En total, entre 35-40 persones van passar-se en algun moment pel local a gaudir del Carnaval.