Activitats 2017

Petjada Catalana

Al Congrés de Catalanística vam conèixer dues persones de l’associació Petjada Catalana, i us convidem a anar a veure la seva pàgina web, és un projecte realment interessant: http://www.petjadacatalana.com/

Petjada Catalana la fan totes aquelles persones que, viatjant pel món, han conegut la història de catalans que han passat per aquells indrets abans i que, d’una manera o l’altra, hi han deixat petjada.

Es tracta d’un espai que simplement vol recollir la història que han ajudat a crear persones que van marxar de Catalunya en la recerca de noves oportunitats i que, d’alguna manera, encara són recordades als països d’acollida. També s’hi recullen tots aquells indrets de fora del territori català que es caracteritzen per tenir-hi una marcada petjada catalana.