Activitats 2017

Sopar de Sant Jordi

Dissabte 29 d’Abril es va celebrar a la sala de festes d’Escalquens la tradicional diada de Sant Jordi en un ambient molt càlid i simpàtic.

L’àpat tίpic de Catalunya va ser animat per jocs culturals conduits per Maria Gamisans. Al llarg de la tarda vam poder ballar tota mena de sardanes amb músiques diferents i, encara més original,

amb sardanes cantades com : « Marieta cistellera ». Els que no en sabien van estar molt contents de poder iniciar-se en aquesta dansa.

En el decurs de la festa es van atorgar els premis Sant Jordi de narraciό. Els guanyadors d’enguany han estat: Enric Salvans (1r premi), Pere Vivet (2n premi), Imma Batalla (3r premi) i Maria Claudia Fort (4t premi). Un moment literari molt interessant en el qual la portaveu dels jurats va rellevar amb passiό la qualitat dels escrits, l’estil i la diversitat dels temes triats pels autors. Cosa que potser decidirà alguns dels presents de l’auditori a gosar participar al concurs l’any que ve. Qui sap? Tot els participants va guanyar un llibre.

Abans de concloure, moltes gràcies a tots els que han treballat en l’organitzaciό d’aquesta festa, per la decoraciό de la sala i de les taules, la preparaciό de l’àpat i gràcies als cambrers. Heu contribuït a oferir-nos una festa molt lluïda.
Si voleu veure més fotos del sopar de Sant Jordi, podeu seguir aquest enllaç.
Els textos premiats es faran públics ben aviat!