Activitats 2023

Sortida raquetes a Aulus les Bains

Aquest diumenge 19 de febrer la comissió Esport a l’Aire Lliure ens van organitzar una sortida a la neu. La sortida va consistir en una volta pel Plateau de Coumebière amb raquetes.

La jornada va començar amb un bon cafè i un bon pain au choco…. perdó, chocolatine a Seix. Tot sigui agafar forces. Vam deixar els cotxes fins on vam poder passar, ja que la carretera tenia clapes de neu. I ens vam calçar les raquetes per poder fer una volta de cinc quilòmetres. Entre mitges, un bon àpat a la muntanya acompanyat de formatge, pa i vi. Molt de sol, molta calor i la neu estava en molt bon estat. Unes condicions òptimes per aprofitar del paisatge. Aquest cop, els organitzadors s’ho van currar.

I “cirera sobre el pastís”, a la tarda, baixant de la muntanya no va faltar una parada a les termes d’Aulus per tornar amb forces a Tolosa. 

Aquí us deixem unes fotos de la sortida: