Activitats 2021

Panellets i Castanyada

El dissabte 23 d’octubre va tenir lloc la festa de la tardor al Casal. Malgrat el bon temps i l’inici de les vacances, una quinzena de nens van poder gaudir d’aquesta festa que ha esdevingut un clàssic del Casal. Aquest any, la comissió infantil i les dues monitores de l’esplai van organitzar 2 tallers de treball separats: la creació d’un mural de tardor i el taller de panellets.

Hem d’agrair la col·laboració que hem tingut de part de la Topina per fer el taller de panellets. Gràcies a ells, hem pogut fer diverses fornades de panellets que van desaparèixer tan bon punt van arribar al Casal. Quin misteri!

Aprofitem per incitar tots els socis i simpatitzants a dinar o sopar a la Topina, Arche, 4 Pl. Bernard Lange, 31300 Toulouse

Si en voleu fer a casa, aqui teniu la recepta dels Panellets: https://catalunyacuina.com/pastisseria/panellets-pinyo

Aquí teniu algunes fotos de la festa.