Activitats 2019

El Caga Toret de Tolosa

El dissabte 7 de desembre va tenir lloc la gran festa de Nadal del Casal. Aquest any vam aconseguir combinar activitats per totes les edats. Mentre els més grans van gaudir d’una doble sessió de “els Pastorets” del grup de teatre del Casal, els més petits van poder fer cagar el tió. 

La gran demanda de públic va fer que s’hagués de fer dues representacions dels Pastorets. Aquest any vam poder gaudir-ne a la sala Bazacle gràcies a la gentilesa del Bernat, que es va ocupar de llogar la sala.

Mentrestant els més petits varen poder fer cagar el Tió. Tot i la sequera estiuenca, les pluges de la tardor van fer engreixar la soca a tal punt que es va necessitar tres colles de nens per poder descongestionar-li els budells. Tots els nens es van poder endur una joguina i llaminadures.

Agraïm la col·laboració de la comissió infantil, del grup de teatre, dels músics i del Bernat. Esperem que l’any que ve es pugui repetir.

El Casal us desitja unes bones festes.