Activitats 2017

“Rodant pel món. Contes d’arreu” amb Albert Quintana

El diumenge 17 de setembre el Casal Català de Tolosa va celebrar la primera activitat infantil de la temporada 2017-18.

L’actor, educador i director de teatre Albert Quintana va viatjar des de Girona per portar-nos els seus contes “de lluny i de més a prop”, un recull d’històries que “tenen un gust semblant als contes que coneixem, perquè sonen igual de bé i emocionen igual, però amb l’avantatge que hem de viatjar per indrets perduts per poder-los escoltar”.

Així, el matí del diumenge el Casal Català es va omplir d’històries sobre petons que es perden, óssos a qui els agraden les abraçades i vaques que se senten capaces de pondre un ou. Tot un món imaginari que va fer somiar tant a la desena de nens d’entre 1 i 6 anys presents al Casal com als adults que els acompanyaven.

I és que, com és habitual, les activitats infantils del Casal Català tenen un doble objectiu: posar els més petits en contacte amb la llengua i la cultura catalanes i ser un lloc de trobada pels seus pares, que poden compartir experiències i gaudir d’una estona divertida i relaxada. En aquesta ocasió, els adults van poder degustar el vermut arribat directament de Batea, mentre els més petits fullejaven els contes que l’Albert Quintana havia posat a la seva disposició.

Si voleu estar informats de les properes activitats infantils, seguiu-nos al nostre Facebook i al web del Casal Català.

La Comissió infantil