Activitats 2017

Concentració en suport dels atemptats de Barcelona i Cambrils

En motiu dels atemptats terroristes perpetrats a Barcelona i Cambrils el dia 17 d’agost, el Casal Català de Tolosa va voler solidaritzar-se amb totes les víctimes d’aquesta barbàrie. Per aquest motiu, el Casal va decidir organitzar una concentració a la plaça del Capitole, davant de l’ajuntament, el dissabte 26 d’agost, a la mateixa hora que Barcelona duia a terme la manifestació multitudinària en record de les víctimes i condemna dels atemptats.

La concentració, rere una pancarta amb el lema “No tinc por”, acompanyat d’una senyera amb un crespó negre al damunt, va congregar una cinquantena de persones, entre les quals es trobava la primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tolosa, Laurence Arribagé.

L’acte es desenvolupar en un clima de recolliment en homenatge als morts en els atemptats. Després d’unes paraules del Secretari del Casal, Enric Salvans, es va fer un minut de silenci que va acabar amb un gran aplaudiment.

NO TINC POR
Josep Vidal