Activitats 2017

Recepció del President de la Generalitat, Carles Puigdemont.

Els passats 18 i 19 de febrer, el Molt Honorable President de la Generalitat, el senyor Carles Puigdemont, va desplaçar-se a Tolosa de Llenguadoc per reunir-se amb diferents personalitats del món sociopolític i econòmic per tal d’enfortir els vincles entre Catalunya i la nova regió d’Occitània.

El President Puigdemont, acompanyat del Conseller d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors, Raül Romeva, així com del Delegat del Govern de la Generalitat a França i Suïssaa, el senyor Martí Anglada, van tenir la deferència de posar-se en contacte amb nosaltres per poder conèixer el Casal i saludar als seus socis, tot compartint un sopar de germanor.

Aprofitem aquestes línies per agrair l’esforç de les persones que van fer que la trobada fos possible. Més informació al Facebook del Casal.