Trobada Canigó

Map Unavailable

Data/Hora
Date(s) - 13/06/2020 - 14/06/2020
Tot el dia

Categories


Cada any milers de pobles d’arreu del país encenen les seves fogueres de Sant Joan amb el foc de la Flama del Canigó. La idea va néixer a la Catalunya Nord, l’any 1955, de la mà de Francesc Pujades, un vilatà d’Artés de Tec (el Vallespir) que inspirat pel poema de Verdaguer “Canigó” va tenir la iniciativa d’encendre el primer foc des del cim del Canigó (2.784 metres) amb feixos de llenya portats per ell mateix i els seus amics.

Des d’aleshores, cada any, una setmana abans de Sant Joan té lloc aquesta trobada per pujar simbòlicament la llenya dalt del cim del Canigó. Des de la comissió d’Esports a l’Aire Lliure hi volem participar i així continuar amb les tradicions catalanes.

El dissabte pujarem des del pàrking de Mas Malet fins el refugi dels Cortalets. El diumenge farem el cim del Canigó, baixada fins els cotxes i tornada a Toulouse. Us informem que el refugi dels Cortalets s’omple de seguida per aquestes dates. Per tant, qui vulgui inscriure’s, us recomanem que ho faci el més aviat possible pel seu compte. Es pot cancel•lar la reserva fins el 10 de juny recuperant la paga i senyal. Si no quedessin places al refugi, hi ha l’opció d’acampar a fora.

Hora i lloc de trobada: 12h al Bar “Tinc Set” (JFC6+MG Els Masos)

Pujada dissabte: 4.30h (1300m)
Pujada diumenge: 2.15h (635m)
Desnivell total: 1935 m
Preu refugi: 19€ nit / 46€ mitja pensió

Més informació: https://www.tourisme-canigou.com/agenda/les-grands-evenements/trobada

Per apuntar-s’hi: Enllaç