Aplec de la sardana

When

16/06/2019    
10:00 - 17:30

Where

place du Ravelin
place du Ravelin, toulouse, 31300

Event Type

Map Unavailable

Benvolguts socis i amics,

Diumenge 16 de juny esteu convidats al 68è Aplec de la sardana de Tolosa, a la plaça del Ravelin (metro Saint Cyprien, línia A).

Aquest any, a més de ballar sardanes tot el dia (de 10 a 1 i de 3 a 5:30) amb les cobles Sol de Banyuls i La Mil·lenària, a les 6 podreu gaudir d’un concert d’havaneres amb Les Anxovetes, que ens vénen de Girona!

El dinar serà en col·laboració amb La Topina, que es troba a 10 minuts de la Plaça del Ravelin, no serà a la plaça mateix. El menú serà: amanida amb embotits i formatge, confit d’ànec i patates o saltejat de sípia amb vi blanc i arròs. Per postres, “Fenetra”, pastís típic de Tolosa, pa, vi, aigua i cafè o infusió.
Costa 17,50 € per persona, i cal reservar abans del 10 de juny directament a La Topina: 06 15 32 34 73.

Per saber-ne més, teniu el programa complet al document adjunt.

Ajudeu-nos a fer-ne difusió! Us hi esperem!

La Junta del Casal

Chers adhérents, chers amis,

Nous vous rappelons que ce dimanche 16 juin vous êtes invités au 68e rassemblement de la sardane de Toulouse, l’Aplec de la sardana, place du Ravelin (métro Saint Cyprien, ligne A).

Cette année, en plus de danser la sardane toute la journée (de 10h à 13h et de 15h à 17h30) avec les cobles Sol de Banyuls et La Mil·lenària, à 18h vous profiterez d’un concert d’havaneres avec Les Anxovetes, qui nous viennent de Gérone !

Le repas sera fourni en partenariat avec La Topina, qui se trouve à 10 minutes de la Place du Ravelin, il ne sera pas sur la place. Voici le menu : Salade charcuterie et fromage ; confit de canard et patates forestières ou sauté de seiche au vin blanc accompagné de riz ; Fenetra (gâteau typique de Toulouse), pain, vin (Gaillac), eau, café ou infusion.
Le prix est de 17,50 € par personne, et il faut réserver avant le 10 juin directement à La Topina : 06 15 32 34 73.

Pour en savoir plus, vous trouverez le programme de l’Aplec en pièce jointe.

Aidez-nous à en faire diffusion ! Venez nombreux !

Bien cordialement,

Le Bureau du Casal