1r Festival De Microrelats, Poesia, Tuitrelats I Il·lustració Infantil

Benvolguts, Benvolgudes,

La Delegació del Govern de la Generalitat a França té l’honor de presentar-vos el 1r Festival de textos curts i d’il·lustració infantil “Des de la finestra, un Sant Jordi indiscret”.

Aquesta iniciativa neix amb el desig de celebrar amb vosaltres la diada de Sant Jordi, obrint les portes de casa i sortint a un exterior virtual i comú, de manera segura, en aquests dies de refugi interior.

Amb aquesta convocatòria us convidem a desplegar i compartir el vostre talent i creativitat per escriure un text curt que inclogui la paraula “solidaritat” o paraules de la mateixa família lèxica. Als petits de la casa, volem també proposar-vos que ens feu un dibuix inspirat en els valors solidaris. Més enllà de la comunitat catalana resident a França que segueix celebrant Sant Jordi lluny de casa, desitgem obrir aquesta iniciativa a totes aquelles persones, dins de la França Metropolitana, que esteu interessades en promoure la literatura, l’escriptura i la cultura en general; com també als francesos i les franceses residents a Catalunya.

Per consultar les bases de participació cliqueu aquí

Desitjant-vos en aquests temps una bona salut i un bon confinament a tots, i recordeu, Confinats però Llibres !

#ConfinatsPeròLlibres

#SantJordi2020


Chères amies, chers amis,

La Délégation du Gouvernement de Catalogne en France a l’honneur de vous présenter le premier Festival de récits courts et de dessins d’enfants “Fenêtre sur cour, un Sant Jordi indiscret” .

Cette initiative est née de la volonté de fêter ensemble Sant Jordi, en ouvrant les portes de nos foyers pour rejoindre un extérieur virtuel et commun, en toute sécurité, en ces jours de refuge intérieur.

Avec ce Festival, nous vous invitons à déployer et partager vos talents créatifs et littéraires pour écrire un micro-récit contenant le mot « solidarité » ou un mot de la même famille lexicale. Les enfants pourront, de leur côté, faire un dessin inspiré des valeurs solidaires. Notre souhait est d’ouvrir ce Festival, non seulement aux catalans résidant en France et qui continuent de fêter la Sant Jord loin de chez eux, mais aussi et surtout à tous ceux, qui en France métropolitaine, veulent promouvoir la littérature, l’écriture et la culture en général, ainsi qu’à tous les français et françaises résidant en Catalogne.

Pour consulter le règlement du Festival veuillez cliquer ici.

En vous souhaitant une bonne santé et un bon confinement, et n’oubliez pas,  Confinés mais Livres !

#ConfinésMaisLivres

#SantJordi2020